Silvia Colomer Gisbert

   Correu electrònic

silviacolomergisbert@gmail.com

   Telèfon

(0034) 651028557

   Conta en

Castellà i valencià

   Viu a

Alcoi (Alacant)

   Àmbit de treball

Nacional

   Fitxa en altres idiomes

Anglès, castellà

   Descripció

Ara ja fa uns anys una amiga em va dir: “Tant que t'agraden els contes, per què no els contes tu mateixa? Atreveix-te” I sense voler (evitar-ho) em vaig atrevir. Regals que et guarda la vida. I dic regals perquè em vaig trobar amb allò amb el que somniava, gaudir del meu treball.

Els primers contes anaven acompanyats de veu tremolosa, inseguretat, nervis i por, però amb el temps quasi tot va anar canviant. Amb formació i experiències tot va anar deixant pas als viatges d'ací cap enllà i a unes xicotetes papallones que es van allotjar permanentment a la meua panxa, al meu cor i a la meua consciència, fins a dia de huí. Aquestes xicotetes i inquietes criatures, es tornen boges cada vegada que saben que s'acosta una de les meues sessions, i m'encanta. Cada sessió de narració oral o d'animació a la lectura amaga somriures, mirades, gestos, preguntes, complicitats i fins i tot silencis, que resulten meravellosos, únics i d’alguna forma, addictius.

La meua trajectòria no és massa llarga encara, però sembla que les històries m'estaven esperant des de ja fa molt de temps. He contat, programat i narrat a centres educatius, comerços, espais públics, biblioteques, centres comercials, racons curiosos i fins i tot a les reunions familiars o d'amics i no pretenc parar. M'apassiona compartir històries i pensaments amb persones de qualsevol edat però, adore contar als infants, la infància m'acompanya encara als meus 40 anys i ells m'ensenyen cada dia que la vida és  bonica i senzilla, per dura que parega. Els contes no tenen edat, ni caducitat en el temps, i m’ho han ensenyat ells mateixos cada vegada que els compartisc.

M'encanta tafanejar, col·leccionar, adaptar, seleccionar, contar i compartir tot allò que em revoluciona els sentits a aquest ratet de vida que se m'ha regalat.

Gaudisc i molt, cada jornada de treball i pense que: “Cada vida és una història, la millor de les històries Gaudeix-la!”

   Facebook

https://www.facebook.com/silvia.colomergisbert

   Instagram

https://www.instagram.com/silvialabruixaxocolata/

   Nombre de visites

215