Sherezade Bardají

   Correu electrònic

hola@sherezadebardaji.com

   Telèfon

(0034) 646257282

   Conta en

català i castellà

   Viu a

Catalunya

   Àmbit de treball

estatal

   Fitxa en altres idiomes

Castellà

Inglés

   Web

http://sherezadebardaji.com

   Descripció

Abans que em diguis res t'ho explico, Sherezade no és el meu nom artístic. És el meu nom verdader. La idea la va tenir el meu germà, però això és una altra història.
Sempre em va agradar moure'm. A la panxa de la meva mare, a la cadira de l'ambulatori, jugant a fet i amagar, dormint i, sobretot, a la universitat mentre estudiava Magisteri Musical. Un dia em vaig moure tant que vaig arribar fins a Santiago de Compostel·la. Al cap de tres dies de viure allà estava fent un curs de narració oral, escoltant contes a les tavernes i treballant amb una companyia de teatre. Com no podia quedar-me quieta vaig decidir estudiar Art Dramàtic, d'això fa ja onze anys, i en els últims nou he treballat al TNC, he experimentat amb la Cubana, i he seguit formant-me com a narradora. Que ràpid passa el temps! Ara em bellugo entre els relats tradicionals, els literaris, les titelles d'ombres, els objectes que puc transformar i, per descomptat, les històries que escolto al tren. Em segueixo movent molt, narrant en teatres, escoles, instituts, festivals, biblioteques i a casa del meu germà abans que s'adormin les meves nebodes. Encara que, enmig de tant moviment, sempre trobo el lloc per ser la narradora de la meva pròpia història.

   Publicacions

http://narracionoral.es/index.php/es/documentos/boletines-y-noticias/boletines/1213-boletin-n-46-oct16-jovenes-literatura-y-lo-que-se-tercie

   Facebook

https://www.facebook.com/sherezade.bardajigonzalez

   Instagram

https://www.instagram.com/sherebardaji/

   Nombre de visites

336