Calendario de eventos

Mes anteior Día anterior Día seguinte Mes seguinte
By Year By Month By Week Today Buscar Ir ao mes específico
VALÈNCIA. Tània Muñoz
Venres 07 Outubro 2016, 18:00
Accesos : 410
Contacto  Este enderezo de correo está a ser protexido dos robots de correo lixo. Precisa activar o JavaScript para velo.

NORDISKA

Nordiska és una sessió de contes que ens fa viatjar cap a les latituds més septentrionals del planeta, per donar a conèixer les diferents cultures que habiten aquesta part del món.

Es tracta d’un viatge en l’espai, cap als boscos de bedolls i avets, les glaceres i la tundra, però també és un viatge en el temps, per conèixer els diferents pobles i cultures que han habitat aquests indrets, com els innuit, els sami o els temuts vikings.

 

Mitjançant les llegendes, mites i històries d’aquests pobles ens sentirem una mica més a prop d’aquest Nord llunyà, fred i misteriós.

 

NORDISKA 

Nordiska es una sesión de cuentos que nos hace viajar hacia las latitudes más septentrionales del planeta.

Se trata de un viaje en el espacio, hacia los bosques de abedules y abetos, los glaciares y la tundra, pero también es un viaje en el tiempo, para conocer los diferentes pueblos y culturas que han habitado estos lugares, como los innuit, o los pastores de renos, los sami.

 

A través de las leyendas, mitos y historias de estos pueblos nos sentiremos un poco más cerca de este Norte lejano, frío y misterioso.

 

Localización Biblioteca Centre Cívic, Port de Sagunt